Klara Gilbu †1.12.2023

/

Vår kjære og dyrebare søster Klara Gilbu gikk hjem til Jesus sist fredag, den 1. desember. Hun hadde blitt 93 år den 3. desember. Ett langt og virksomt liv midt i menigheten er over.


Klara kom til menigheten i 1953. Den gangen bestod menigheten med smått og stort av ca. 60 venner. Så det var en liten ubetydelig flokk, sett med menneskelige øyne, men Klara fikk øye på skatten i akeren. Hun ble grepet av Jesus Kristus. Ikke bare en tilhenger av Han, men en sann etterfølger. Alltid ofret hun seg selv for andre. Sparte seg ikke, men viste stor flid og offervilje. Samtidig var hun også svært frimodig.

Selv når hun ble gammel og noe svekket i hukommelsen, så ba hun inderlig til Gud for vennene og de som stod i spissen for menigheten.

Klara var veldig takknemlig. Aldri hørte vi noen klage fra henne enda hun ofte hadde mye smerter.
Vi som kjente henne fikk se en ekstra god og gudfryktig kvinne, med omsorg for andre mennesker. Hun hjalp gjerne til og avlastet de som hadde mye å gjøre. Hun var raus, svært arbeidsom og gjestfri. Hjemmet som hun sammen med sin kjære Hugo skapte, der i Huldreveien 2, var en oase å komme til for mange. Ikke bare ble man rikelig velsignet timelig, men også åndelig ved besøk i deres hjem.

Vi er mange som står i stor takknemlighet til henne!

Nå var boligen ferdig for henne, og hun har flyttet inn i de evige boliger. Der hviler hun ut etter ett langt virksomt og rikt liv.

Gud velsigne hennes minne, og velsigne hele hennes etterslekt!

I forbindelse med Klara Gilbu sin bortgang:
– Begravelse på Orelund kapell tirsdag 12 desember kl. 10:00.
– Minnesamvær på Torp Konferansesenter kl. 12:00.

Påmelding for deltagelse til minnesamværet skjer ved å sende PM til Dagfinn på 45462424.

Siste frist for påmelding er fredag 8 desember kl. 20, men gjør det gjerne så raskt som mulig om du vet du ønsker å delta.

Vennlig hilsen familien
PS: Ved eventuelle allergier – send på melding til samme nummer med type allergi, og antall personer dette gjelder.