Innvielse av Juniors-rommet

/

Søndag den 25. september var 22 barn med foreldre endelig samlet i det nye juniors-rommet, noe vi lenge har gledet oss til!

Dette rommet vil til vanlig leies ut som møterom, men vil brukt av juniors til samlinger under formiddagsmøtene. Som kjent er juniors det nye navnet til «lille søndagsskolen», og gjelder alle barn i alderen 3-5 år.

Møterommet har gjennomgått en totalrenovering, og var ikke til å kjenne igjen. Det har nå blant annet blitt dobbelt så stort, fått deilig teppe på gulvet, og blitt installert ny prosjektor (nytt lerret kommer også snart på plass).

I anledningen var Svein Kronstad til stede og klippet snoren, det kom også 5 jenter fra barnekoret på besøk, som sang sangen «evig». Videre ble det satt på en liten videosnutt av en av bibelhistoriene fra «Simon og Sarah» på BrunstadTV, og samlingen ble avsluttet med at alle barna fikk hver sin goodiebag.

Vi gleder oss til å ta det nye Juniors-rommet videre i bruk, og er overbevist om at det vil bli til stor velsignelse og glede for de minste barna!

Tekst: Per-Olav Leth