Julekonsert med Sandefjord Barnekor

/

Lenge før alle var i julestemning var Sandefjord Barnekor godt i gang med å øve inn julesanger. Resultatet ble en vellykket julekonsert med sjarmererende fremføringer og stemningsfulle toner.

Sandefjord barnekor, som er en del av Make Music Sandefjord, består av 29 barn som kommer på øvelse én dag i uken. Her har de varierte øvelser med sang, dans, lek og mye moro.

Barnekoret har hatt flere fremførelser på Torp Konferansesenter, men har også vært så heldige å få deltatt på konserter på Brunstad, noe som har vært til stor glede for barna. Dette blir det også mye mere av i fremtiden.

Pia Veronica

Verdensomspennde barnekorprosjekt

Sandefjord Barnekor er en del av Sing Our Songs, som er et verdensomspennende barnekorprosjekt ledet av Helge Ankers Musikkinstitutt. 

Målet er å bygge opp en god sang og musikkultur i hjem og menighet, der barn blir fylt med sangglede og gode verdier.

Fokuset er å bygge opp om, og vedlikeholde, musikk- og sanggleden til barn i alle aldre, og formidle det gode innholdet og de viktige verdiene fra sanger med kristent budskap til alle barnehjerter.

– Vi ønsker å gi barna verdifulle opplevelser og minner som vil følge dem hele livet, sier Pia Veronica, som en av de frivillige ildsjelene i Sandefjord Barnekor