BCC Sandefjord

– en del av Brunstad Christian Church

Siste artikler

Vårdugnad og felles Driv-kickoff for Race 3!

Midtveis i vårens stordugnad og selv om været ikke viser seg fra sin beste side, kan driftsansvarlig Trinkle huke av for flere godt gjennomført oppgaver.

fre 14. apr 2023

Explorers Boost dag for hele menigheten!

Søndag 19. mars ble det for første gang arrangert Explorers Boost dag for Bible Kids og for hele menigheten.

tor 6. apr 2023

Historisk frivillighetshelg

Helgen 10.-12. februar ble det arrangert en felles samling for mange av de som arbeider frivillig i foreningene i BCC Norge. Dette var første samling i sitt slag på Brunstad.

tor 16. feb 2023

Pangstart på 2023

Nytt år med nye muligheter og prosjekter. Under kickoff-en ble det informert om prosjekter og aksjoner som vil prege hverdagen frem mot sommeren.

søn 8. jan 2023

Barnas julefest

Barnas julefest ble i år en erstatter for den juletrefesten, som vi i «gamledager» arrangerte romjulen. Denne søndagen ble Torp Konferansesenter fylt med magisk julemagi. Med god frivillig innsats fra foreldre, ble dagen til Barnas julefest i ordet rette forstand. Dagen innehold alt som en julefest kan, og enda litt til; Juleverksted, pepperkakepynting, gaming sone,…

tir 27. des 2022

Julekonsert med Sandefjord Barnekor

Lenge før alle var i julestemning var Sandefjord Barnekor godt i gang med å øve inn julesanger. Resultatet ble en vellykket julekonsert med sjarmererende fremføringer og stemningsfulle toner. Sandefjord barnekor, som er en del av Make Music Sandefjord, består av 29 barn som kommer på øvelse én dag i uken. Her har de varierte øvelser…

fre 23. des 2022

Forberedelser for 2023 er i gang!

Året 2022 nærmer seg slutten og mens de fleste har nok med juleavslutninger og foreberedelser til julefeiringen, er en gruppe med drivere, på hvert sitt område, godt i gang med å planlegge hvordan året 2023 skal se ut. Kalenderen som utarbeides her blir også tilgjengelig i sin helhet på bccsandefjord.no/kalender Mer informasjon kommer på Kickoff…

man 5. des 2022

Bible Kids Explorer-dag!

Dette var dagen hvor Bible kids-barna fra 6-11 år skulle få oppleve «Explorer-dag 2». Den første Explorer-dagen ble gjennomført før sommeren med Tema Daniel i løvehulen. Denne dagen var tema Abraham, de troendes far.  Gjennom spennende filmer og engasjerende oppgaver fikk barna et levende innblikk i Abrahams liv, hvordan han stolte på Gud og hvordan…

ons 9. nov 2022

Innvielse av Juniors-rommet

Søndag den 25. september var 22 barn med foreldre endelig samlet i det nye juniors-rommet, noe vi lenge har gledet oss til!

man 10. okt 2022

Endelig 17. mai feiring igjen!

Endelig kunne vi feire 17. mai igjen! -og for en dag det ble. Se selv noen smakebiter fra den ekstra fine dagen her.

tor 19. mai 2022

Årsrapporter

I en årsrapport lager vi et sammendrag over aktiviteter og hendelser som skjer i løpet av et år. I tillegg legger vi frem årsregnskap og årsberetning. I BCC Sandefjord har vi laget årsrapporter i over 10 år.
Les mer

Om oss

Menighetens begynnelse i Sandefjord, startet ved at noen venner som hadde kommet i kontakt med J. O. Smith, samlet seg til husmøter i 1918.
Les hele historien